Survival'Da Rehber Olmak İstiyorum.

yusufbuba 30 Oca 2025 02:33 133
  1. Her Discord Mesajlarına ve sesli konuşmalara gelirim. / 2. 14 Yaşındayım. / 3. Oyuna Eklenmesi Olarak Anlatacağım şeyler şunlardır : Vote eklenmelidir. Zahmet olmazsa. / 4. Sabah 03:15'de oyuna girerim. ne kadar kalacağım olursa sabahlayada bilirim. benim için sorun yokdur. / 5 . Build'lerim Az Çokda Olsa İyidir. / 6. Sesli konuşmalar meşajlara geldiğimizde ararlarsa beni hiç bekletmeden utanamdan açarım. {Lütfen Beni SüleymanGZKR Sunucusunda Rehber Yapabilme Şansınız Varsa Rehber Olurum / Survival'Da Rehber Olmak İstiyorum.}
30 Oca 2025 02:33

Perm bilgisi?

30 Oca 2025 04:34

PERM, siz bir eklentiyi indirdiğiniz zaman, onu sadece örnek :  KURUCU yetkisi yapabilsin, üyeler yapamasın.
Diye, PERM'i ayarlamak için bir eklentinin bölümünü açıp ordan PERM LIST bölümüne bakmamız lazımdır. {Doğruysa Lütfen Rehber Olabilirmiyim? Survivalda} {Şuan Düzenliyorum : Ve Eğer Survival'Da Rehber Olabilirsem. Kimsenin Küfür Etmesine İzin Vermem. Çünki Survival'Da rehber veya 1 tane bile yönetici yok onun yanına bende dururum ve kimse küfüredemez.}

1 Şub 2025 14:42

5 Ay Sonra 15'inci Yaşıma Gireceğim.

1. Komut Bilgim İyidir. Kendimi Övmeyi Çok Sevmem O Yüzden iyi Diyorum.,
  2. / 1 Gün Sabahlaya Blirim. Diyer Gün / Sabah : 03:15'De Girerim Servere / Akşam 23:00 Çıkarım Survivaldan Yada Serverden. Ama İşe Göre Sabahlayada Bilirim.
  3. Üste Yazdıklarım Duruyor Survival'Da Olabilirsem Sevinirim. :)
1 Şub 2025 17:12
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.